We zijn er even tussenuit

In de week van 26 t/m 30 december is de Breehorn werf gesloten. Vanaf maandag 2 januari 2023 zijn wij weer aanwezig.

Prettige feestdagen en een gezond en gelukkig 2023.

Breehorn Tweets

  • Morgen, 21 jan., houden we met en voor de ver. van Breehornzeilers een ‘doe-het-zelfworkshop’. Een technische works… https://t.co/yETZmjIJDD 2 weken 3 dagen geleden
  • wenst u een gelukkig en gezond 2023 met gunstige wind en veel avontuurlijke en fantastische zeiltochten.… https://t.co/p8lSYvOoPC 4 weken 3 dagen geleden
  • Onze productiehal staat momenteel goed vol. We bouwen 2 Breehorns 37 en 2 Breehorns 41 voor oplevering in het voorj… https://t.co/hRMgK01wsU 10 weken 10 uur geleden
  • airport 14 weken 6 dagen geleden
  • We hebben een prachtige 31 te koop in onze makelaardij. Een buitenkans om snel in zo’n mooie 31 te kunnen… https://t.co/rjTTQxxT7Q 16 weken 9 uur geleden

breehorn 48 dekuitrusting

Teak
De kuip is voorzien van massief teak van 10 mm. Optioneel kan op het dek en op het kajuitdak massief teak gelegd worden.

Luiken en ramen
Twee grote luiken in de living en vooronder. Een groot luik als ingang voor de berging in het voorschip. Kleine luiken in douche en achterhutten. Alle luiken standaard voorzien van rookglas. In de opbouw voldoende klappende ramen. In de kuip twee klappende ramen naar de achterhutten.

Bakskisten
Optioneel kunnen bakskisten in de kuipbanken worden aangebracht. In de achterste kuipbank is een groot deksel dat toegang verschaft tot het achteronder.
Een gasbun voor twee 6 liter flessen met een veiligheidsdrukventiel, elektrisch bediende afsluiter en afvoer.

Vaste buiskap
De vaste polyester buiskap is voorzien van 5 ramen in aluminium frame, waarvan één openslaand. De overloop is bovenop gemonteerd zodat de kuip vrij blijft. Aan de achterzijde en bovenop RVS grijpbeugels.

Lieren
Standaard lieren zijn Andersen. Twee genualieren (ST58) en twee grootschootlieren (ST46) in de kuip. Optioneel een derde paar. De mast is uitgerust met 2 vallieren (ST46) en 1 reeflier (ST40).

Preekstoel en zeerailing
RVS preekstoel en hekstoel met doorgang naar het optionele zwemplateau in het midden. De zeerailing met RVS scepters is voorzien van een poort op het breedste deel van het schip.

Dekbeslag
6 kikkers.
Boegbeslag uit RVS, voorzien van ankerrol.
Twee puttingen voor optionele bakstagen of spinnakerschootblokken.
Zware RVS puttingen voor want, baby- en kotterstag.

Constructie en certificering | Dek uitrusting | TuigageInstallatieInterieur | Inventaris | Afmetingen