Vakantie!

Wij zijn er even tussenuit!!
De werf is, wegens vakantie, gesloten van 25 juli tot 22 augustus 2022

 

We wensen u veel zeilplezier, aangenaam weer, goede wind en...

Breehorn Tweets

breehorn 48 dekuitrusting

Teak
De kuip is voorzien van massief teak van 10 mm. Optioneel kan op het dek en op het kajuitdak massief teak gelegd worden.

Luiken en ramen
Twee grote luiken in de living en vooronder. Een groot luik als ingang voor de berging in het voorschip. Kleine luiken in douche en achterhutten. Alle luiken standaard voorzien van rookglas. In de opbouw voldoende klappende ramen. In de kuip twee klappende ramen naar de achterhutten.

Bakskisten
Optioneel kunnen bakskisten in de kuipbanken worden aangebracht. In de achterste kuipbank is een groot deksel dat toegang verschaft tot het achteronder.
Een gasbun voor twee 6 liter flessen met een veiligheidsdrukventiel, elektrisch bediende afsluiter en afvoer.

Vaste buiskap
De vaste polyester buiskap is voorzien van 5 ramen in aluminium frame, waarvan één openslaand. De overloop is bovenop gemonteerd zodat de kuip vrij blijft. Aan de achterzijde en bovenop RVS grijpbeugels.

Lieren
Standaard lieren zijn Andersen. Twee genualieren (ST58) en twee grootschootlieren (ST46) in de kuip. Optioneel een derde paar. De mast is uitgerust met 2 vallieren (ST46) en 1 reeflier (ST40).

Preekstoel en zeerailing
RVS preekstoel en hekstoel met doorgang naar het optionele zwemplateau in het midden. De zeerailing met RVS scepters is voorzien van een poort op het breedste deel van het schip.

Dekbeslag
6 kikkers.
Boegbeslag uit RVS, voorzien van ankerrol.
Twee puttingen voor optionele bakstagen of spinnakerschootblokken.
Zware RVS puttingen voor want, baby- en kotterstag.

Constructie en certificering | Dek uitrusting | TuigageInstallatieInterieur | Inventaris | Afmetingen