Vacature

VACATURES

Onze orderportefeuille is voor de komende twee jaar flink gevuld en daarom zijn wij, ter uitbreiding van ons hechte team van 10 personen, op zoek naar:

 

...

Breehorn Tweets

breehorn 37 interieur

Algemeen
De gehele binnenbetimmering is uitgevoerd in mat gelakt teak van hoge kwaliteit. Schroeven zijn zoveel mogelijk blind verwerkt. Het plafond bestaat uit witte kunststof plaat afgewerkt met teaklatten. 

De keuken en het ttoilet bestaan uit een polyester schaal afgewerkt met hout.

Er zijn handgrepen bij de ingang en boven de keuken en de kaartentafel gemonteerd.

De houtnerf van de kastdeurtjes loopt zoveel mogelijk door. Deurtjes zijn voorzien van scharnieren, uithouders en druksluitingen.

Living
De living kan worden uitgevoerd met langsbanken aan beide zijden. De banken zijn 2 meter lang. 

Achterkajuit
Het bed is 2.00 meter lang bij 1.60 meter breed aan het hoofdeinde. Bij de ingang een kleine kledingkast.

Vooronder
Een tweepersoonsbed van 2 meter lengte en een breedte van 1.60 meter bij het hoofdeinde. Een hangkast aan stuurboord en een kast met draadmandjes aan bakboord.

Kussens en gordijnen
Hoge kwaliteit koudschuim kussens, per schip op maat gemaakt met bekleding naar keuze. Alle ramen zijn voorzien van gordijnen.

Verlichting
Uitgebreide LED binnenverlichting, bestaande uit plafonnières met een schakelaar en wandspotjes met een schakelaar. Bij de kaartentafel een kaartleeslampje. 

Keuken
De klassieke U-vormige keuken heeft een dubbele RVS wasbak met mengkraan, driepits halfcardanisch fornuis met oven en pannenklemmen en veel kastruimte. De koelbox, met een deksel in het aanrechtblad, is voorzien van een koelelement.

 

Constructie | Dek uitrusting |  Installatie |  Interieur | Inventaris | Afmetingen