Breehorn 41, #20

We zijn inmiddels begonnen met de bouw van Breehorn 41 #20.

Deze  prachtige lichtblauwe Breehorn 41 wordt opgeleverd in het voorjaar van 2019.

 

 

Breehorn Tweets

  • Een slang van een motor van waarschijnlijk een auto 1 week 5 dagen geleden
  • Breehorn 37 “Willem Barents” uit onze makelaardij is verkocht. Wij wensen de nieuwe eigenaren een goede vaart. Tege… https://t.co/mjKcWZ8Lq4 3 weken 1 dag geleden
  • Windcat 43 is klaar en heeft haar proefvaart goed doorstaan. De opbouw van Windcat 44 staat al op het erf om betimm… https://t.co/p9Trp7lXV7 4 weken 14 uur geleden
  • De Breehorn 44 uit onze makelaardij, die in Griekenland ligt hebben we verkocht. De nieuwe eigenaar heeft een mooie… https://t.co/EsBJ31nRMu 6 weken 3 dagen geleden
  • Vorige week verkochten wij de gebruikte Breehorn 31 uit onze makelaardij. We wensen de nieuwe eigenaren een behoude… https://t.co/zDhnPeyph0 6 weken 4 dagen geleden

breehorn 37 interieur

Algemeen
De gehele binnenbetimmering is uitgevoerd in mat gelakt teak van hoge kwaliteit. Schroeven zijn zoveel mogelijk blind verwerkt. Het plafond bestaat uit witte kunststof plaat afgewerkt met teaklatten. 

Keuken en toilet bestaan uit een polyester schaal afgewerkt met hout.

Handgrepen bij de ingang en boven keuken en kaartentafel.

De houtnerf van de kastdeurtjes loopt zoveel mogelijk door. Deurtjes voorzien van scharnieren, uithouders en vingersnappers.

Living
De living kan worden uitgevoerd met langsbanken aan beide zijden of met een U-bank aan bakboord. Bij de U-bank betimmering wordt het keukenschot ± 15 cm naar achter verplaatst waardoor er meer ruimte in de living ontstaat.

De twee banken zijn 2 meter lang en 60 cm breed. Tafel aan twee kanten neerklapbaar.

Achterkajuit
Het bed is 2.00 meter lang bij 1.60 meter breed aan het hoofdeinde. Bij de ingang een kleine kledingkast.

Vooronder
Tweepersoonsbed van 2 meter lengte en een breedte van 1.60 meter bij het hoofdeinde. Hangkast aan stuurboord, kast met draadmandjes aan bakboord.

Kussens en gordijnen
Hoge kwaliteit kussens per schip op maat gemaakt. Bekleding naar keuze. Alle ramen voorzien van gordijnen.

Verlichting
Uitgebreide binnenverlichting, bestaande uit plafonnières met schakelaars en wandspotjes met schakelaars. Bij de kaartentafel een kaartleeslampje. Optioneel is dimbare verlichting onder de kastjes.

Keuken
Klassieke U-vormige keuken met dubbele RVS wasbak, driepits halfcardanisch fornuis met oven en pannenklemmen, mengkraan en veel kastruimte. Koelbox met deksel in het aanrechtblad optioneel voorzien van koelelement.

 

Constructie | Dek uitrusting |  Installatie |  Interieur | Inventaris | Afmetingen